Friday, February 13, 2009

-Da Nasib Badan Jang-

1.46am

aper la nsb.. pnt je ak stay smpi pg. kononnye nk g viva la. last2 x smpt. kne kunci gak pegi dier.
haha. yang klaka nye ktorg siap pegi breakfast kat segamat corner kot. kul 6pg dow. mmg xde org kat situ. yang ader hanyalah mapley2 kacak yg berkaler hitam.

tp mase ktorg lps order kan, ade satu mapley nih, dier dgn rilex ngan slmbernye korek idung. tanpa segan silu. pastu, bila die da puas korek idung dier korek tliga dier pulak. adoi.. klaka la siol. ktorg da bantai2 gelak da. yang cool gle plak kan, die korek idung ngan tlinga die pki satu kain nih. pastu die pun gune kain tu tuk lap meja sumer. bapak slekeh siot

ksimpulannye, ko bygkan la kalo die tgh uli2 roti nan korang ke, roti canai ke. x mcm slekeh thp dewa pulak. x gune nye mapley. da la bukak lagu india kat situ. "telur telur tu telur telur tu telur telur tu da da da" haha. bodoh lah..

cane leh tpesong cter lak nih. xpe2.
ader satu lg nk cter nih.
Im so sory to my grup viva bcoz dsapoint u again. pasni ak dtg awl k.

1.55am

2 comments:

Herry Iskandar said...

xpe ci..
bkn slh ko pon..
bapak awal ko gi breakfast..

tp aku setuju 200% yg ko ckp hidup ni cam men kad..
kdg2 ko kocok,pastu ko kocok & kena kocok lagi..
tu lah hidup..
hahaha

Dzul said...

x kesian plak ko..
hahahahahah!~
len kali kesimpulan die masuk kolej k?
duk sr150
hahahahahaha