Friday, December 4, 2009

-Menara Gading Wehh-

11.55pm
5 December 2009




Dlu mse skola2 cikgu msti pesan spy blaja hingga ke mnara gading. pebende mnara tu? byk gading2 ke? ataupun gudang2? gedang2? ataupun gedung2? byk menjurus ke arah shopping je lbh. apahal ni.. mnara SSAS ak tau la. satu2 nye mnara yg mmbuatkan air ketiak menitis deras bgaikan air terjun . siap kering blk d ptengahan jln. pastu becak blk. wtf. ayt plg slekeh pnh d tulis spnjang zmn. terbaek la ko ci. haha
smua sbb nk pinjam jubah konvo nye psl. kalo x xde ak hnsem segak begaya cam pic kat ats tu. btol x? haha

ksimpulannya di mnakah mnra tersebut? adkh ini sumer mitos ataupun lagenda purbakala yg hanya mahu mendorong ank2 kecil spy blaja rjn2 tuk mmbolehkan bliau smpai ke puncak mnara gading gajah tesebut dn betemu dgn nenek moyang gajah pastu die akan bg sbelah drpd gading die yg ko boley jual dgn harga yg plg mhl kat dunia.


P/s: kat pndn indh ade menara maxisegar. ak pnh smpai puncak. anda sumer prnah??



2.39am
6 December 2009

6 comments:

fana said...

sengal jer ..

rahmat said...

sengal tu skt tulang la..
haha

ms. juliet said...

rase2 nye la kn..
dulu2 msti ckgu da suh msk uitm..
n menara yg dimksdkn 2 la menara saas tuh..
heheh..
congrates u..
(:

rahmat said...

haha..
byk la mnara saas u..
thnks anyway

FarraPaen Jasmi said...
This comment has been removed by the author.
FarraPaen Jasmi said...

sudah grad..
congrates!!
sy belom..
:)