Wednesday, May 20, 2009

-Haiwan Teladan. haha-

12.43pm
21 May 2009

mgu ini adlh karangn begambar. saper x bwk test pad, g blk skrg.

Ape yg korg akn bwat ble traffic jam yg gle2 punye pnjg, pastu gerak tekedek2 pulak dan korg pulak duk dlm keter mcm sperti bersauna dgn riang ria sbb aircond rsk 2 mgu lps. dah la tu global warming pulak myerang sbb ngko gatal2 nk kuar rmh tgh2 hari buta pastu speaker kte kne curik smlm jd x boley dgr radio.ok. full stop.satu nafas.

so, caption kat ats bekenaan situasi tesebut. maka, cikgu nak korg smua list kn ye. jgn nkl2. cikgu nk pegi beli karipap pusing jap.
ape lagi. jom la list down.
1.main kejar2 dlm keter.(utk keter mpv shj) keter kancil x yah la ngade2 bwat.
2.kesat peluh dgn bangganye dgn tisu smpi mntk keter sblh sbb tsu keter sendri da hbs.
3.becerita ttg pengalaman petama msk ke blk air. kalo dlm keter sorg2 jgn bwat. anda akn dianggap gle.
4.pegi mnum d kdai2 yg bedekatan walaupun kedai yg plg dekat adlh 5km.
5.turun keter pastu g dpn seraya bekata. "woi, brp tahun lg nk tgu ni woi!!!"
6.ambik roti pastu sapu dgn jem. yg ni x klaka, sbb lawak ni popular mse ak drjh satu.
7.mngorat letchumi kat krete sbelah.
8.blakon dserang parkinson kronik dgn hrpn org laen akn bg ko jln dlu.
9.masak kari kepala ikan dlm keter.??? huh
10. pura2 mati.
11. ambk gmba dgn banyaknye pastu letak kat myspace..
sekian.. adios amigos.
1.08pm
21 May 2009

10 comments:

SaiyidahAisyah said...

haha, paling suka yang sapu jem dekat roti okehh. itu sumpah sangat cool. eh ehh, adakah ini tag?

**konpius

enyheartsdiamond said...

tarik nafas dalam2..pasang radio..lite.fm..

fana said...

to laici konon hensem:
xyah list2 sume tue, ko terus g tanjung rambutan..senang hidup..hepy jer kat situ...lalalla...wek..

acapabdulrahim said...

baik ko blogging je bler jem.
(kalau ada laptop ngn broadband r)

eh kita boleh blogging gune hp r.

tazz said...

tepon mcd suh die anta delivery kat situ pastu tumpang naik motor die kete tinggal je.

rahmat said...

aisyah: yg tu x cool la. tanak stuju ngan awk.. haha. ini bkn tag. sje buhsan2.

enyheartsdeaimond: slh2. trk nfs dlm2 pastu mnyelam. eh eh. mane dtg air pun x tau.

fana: haha. kat sane mmg sgt hepy kot. sumernye indah.

acap: blogging ketika ketiak bekuah. haha

tazz: yg ni klaka. pon pon. delivery smpi. hahaha

fana said...

indah? huh!! nampak sgt ko teringin g sane..hehehe..t aku bg number tngjg rambutan ea....jap g smpai..

rahmat said...

haha. byk la ko.. jum ar pegi skali..
ak dftrkan nme ko eh..
;D

fana said...

to laici pasan macho:
ko daftar dulu, pastue aku dtg melawat jer..ari2 aku dtg...hehe

rahmat said...

fana: amboi. suke ko ek tgk ak msk tnjung rambutan.