Monday, May 11, 2009

-Cara2 Mnum Air Free-

9.59am
12 May 2009


aku update blog ak lg nih. bace jgn x bace.
post kali ni ak nk cte psl cara2 mnum air free.
misti korg tertanya2 cane kan.

ok.
first skali. anda perlulah mendapatkan cawan mcD. Bagaimana? itu tentulah terpulang kpd kreativiti individu.

cara pertama.(yg ni ak pki)
tgu kpulangan mutek ke rumah sewa krn beliau slalunye akn bwk blk air mcD dn kentang goreng. beliau sgt baek hati. nailah juga x dlupakan.
slepas hbs mnum air yg mutek bwk tu, jgn buang cawan tsebut kerana ia boley dgunakan tuk refill nnti. cara ni ak hnya boley pki kat sgamat je.

cara kedua
mrembat cawan di McD itu sendri. cara ini agak slekeh kerana mgkn cawan yg dirembat kepunyaan indon ataupun myanmar. aku xnk nmpk raciss kat sni. haha.

cara ketiga.
mengepau rkn2 sebaya ataupun bdk2 br blk skola yg lpk mcD. cara ini agak berkesan kerana mrk akn tkut kpd anda. cara ini ak blum pnh lgi gunakan.

cara keempat
mnyelongkar tong smph mcD itu sendri tuk cr cawan mcD. cara ini plg slekeh dn x disokong oleh persatuan mnum air free langsung. ini da mcm kutu rayau ko tau x.

cara kelima.
peras ugut cashier mcD tuk dptkan segelas air free(cara ini 95% x kn bekesan)

cara keenam
merayu2 smbl mnangis dgn muke yg menyayat hati.(not recommended)

cara ketujuh

bwat2 gila atau menyamar jdk org plg slekeh didunia(also not recommended) nescaya maruah anda akn tergadai. maka jgn lah coba2 ye.



slps anda sumer da mmpertimbangkan kelima2 cr berkenaan, tuan puan knelah plh cr mne nk pki. tp yg pasti pastkan cwn anda bersih dr anasir2 laen sperti semut, air coke yg smlmnye nye dn memacam lg.



slps tu anda hanya perlu ke mcD dgn muke slambe sperti da lepak lme kat situ n then g refill. nescaya cashier tsebut akn refill air korg. siap tanye lg nk ais ke x??
haha. stylo gle kan.

so far, kaedah2 ini x pnh gagal. so, slamt mencuba. haha. Sayang McD. Muah2xoxoxo

10.40am
12 May 2009

9 comments:

neeya qurnia said...

bek bli je doe..
nmpk sgt sengkek...
heheheheh

PHIRDOTE said...

iraq tu da ok ke er?
sje nk tau ;p

acapabdulrahim said...

aha. idea tahap gaban.
mesti ko pernah buat bnyk kali ni.
cara cter mcm pro. hehe.

baik ambik air masak kat dining je.
ko rindu dining x laici? hahaha.

dionzo de sauza said...

peh..
ni ke senior yg aku sanjung selama ini..??
mgamalkan keidupan kuno (bak kate cabi)..
nak air meh adek dion blanje meh..
kuikuikui

Bonbon Chaud said...

pergh...blm pernah aku jumpa manusia mcm kamu,

mmg penjimat awak nie,

mmg muka tebal awak nie,

saye tabik lah awak,mmg berani giler...

rahmat said...

neeya: haha. ye r tu.. duk nr byk sedut duit ak weh..

phirdote:amboi. perli nmpk.

acap:air dining x sdp.rm1.20 lak tu.cam siol je.

dion: haha. nk air dion.. air ape weh. laen mcm je byk die.

bonbon: haha.. nk idup la katakan.

akizaki said...

ko kena selsema babi bru tau...
lahanat!!!
bankrupt company aku..

syasya said...

cara paling mudah
adalah
dengan membeli sahaja
air dan minta refill
boleh minum sampai
kembung....
terima kasih

rahmat said...

aki: celah mne company ko ha? haha
syasya: haha tul gak tu. tp x adventure la.