Friday, May 15, 2009

-Apabila Orang Kaya Berlagak Miskin-

1.53am
16 May 2oo9


Pada satu hari alkisahnye, ak dan bucau iaitu the great gombak man tlh diserang hujan secara bertalu2. pd mse itu kmi berada d tmn shamelin perkasa. ntah knp tmn itu bernama begitu pelik. abaikan. Maka dgn itu dgn pnts dn efisiennye kami mencari mapley berdekatan malangye tdk ketemu. ader je kdi mlayu tp sbb kami lebih suke mamak yg gelap itu maka kami berdegillah jugak meredah hujan mencari mapley.

Akhirnye, sbb da hbs lencun, kami lalu d kedai papa rich ini. (sila lihat d menu itu) maka timbullah niat nkl bucau yg mau ngedate ngan ak d tempt bajet kaya ini. oh.oh.

slps memasuki kdi ini kami trus tgk menu2 igtkan 2 hengget 3 hengget je. tp air cincaunye 4.50. lahabau btol. sbb tanak dgelar kutu rayau dn rempitan sbb ader helmet magnum ngan ms kat ats meja, maka kami dgn terkucil2 oder air white coffee(bucaunye) ngan air cincau 4.50 ak serta roti boy bucau blanje.



maka, inilah sje yg dihidangkan pd meja kami. walaupun x seberapa. tp rasa kaya ooo
haha. nme je papa rich. tp papa yg rich itu tdk dtg blanje kami. sgt menipu ini papa. papa JHTT.



okeh. ini lah menu dier. sgt mnarik kan.tp aper boley bwat. kami berdua menhidapi alergi terhdp mknn sperti alergi sepi itu. sgt kasihan kan kami.
kami alergi pd nsk, telur, sup, udang, telor, mee, kuey teow, dn mcm2 agi kat menu die nih. sbb itulah hanya oder roti boy je. mmg x tpoo weh. tlg pecaya.



dsebabkan sgt truja lepak tmpt ini, maka mintak tlg sgt2 kat bucau utk amik pic dr angle bwh ketiak ini. dgn harapan ak dpt frame pastu cte kat ank2 ak nnti. sgt excited. haha. msti die org sgt bangga dgn papanye.

lps lpk kdi ini, ms otw blk tetiba barulah terperasan ade mapley yg tersorok kat celah2 bedah itu. #$%^&* x guna btol. td x nmpk lak kdi tu. mlayang 4.50 ak. da la cincau ta sedap.
tp xpe. dt gak ak mrasa jd org kaya yg miskin cam jehan miskin dlm cte matahari tu. huh?
papai..
2.24am
16 May 2009











6 comments:

tazz said...

ade ade jek la korg neh.

ainey maryshal said...

hahaha
gle kesian
bek ko dtg umah aku je dah dekat pun
plg xdpt mkn free huhu
xpe r laici
bukan slalu jadi org kaye kan???
tp kan aku xrase yg korang allegik kat mknan tuh tp poket ko yg allegik
hahahahahaha

rahmat said...

tazz: btol la tazz.ujan sgt lbt tau..

ainey: umh ko dkt situ ke??
x ckp. kalo x misti la ktorg serang umah ko dlu.
haha

alessandra said...

pehh!
gaya org kaya..
patott lahhh..;p
jujum rasa masakan ibunda i plak.
lg bez tau.
kahkah;p

syasya said...

hahhahahah...
kecian...

rahmat said...

alessandra: jum2..
tringin gak ni. haha

syasya: syasyaaaaaa.. blnanjer arr