Wednesday, November 10, 2010

-Hoho, Paper Saya Sudah Habis La-



3.37am
11 November 2010


syum jgn x syumm. haha

yahoooooo, paper ak da hbis weh. besh syiotttt.. tatkala rakan2 laen tngah berguling2, berpusing2, dn berpening2 study, ak pulak boley lepak2 dgn sronoknye. mmg terbaekk. hahaha

ok, maka dgn itu, sy ingin memberitahu beberapa perbezaan sy dan orang yg blum habis paper.haha sy mmbuat perbandingan ini khusus utk mmbuat mreka2 yg ade exam lg supaya mreka akn merasa jeles dgn byknye. haha. perbezaan nye adlh:

1. sy boley tgk muvie puas2 dlm xternal yg berkapasiti 500gb. bygkan muvie marathon yg boley dibwat. kompilasi muvie2 sperti adamaya ful episod dan nur kasih bakal menjadi pilihan pada mlm2 cenggini.

2.tido dgn nyenyaknya mengalahkan mreka2 yg ade exam pada esok hari. masalah tido pasti akn menghantui mereka yg ade exam ni. mslah sperti jadual tdo lari, faktor pulun last2 minute pasti mnjadi penghalang utk mreka menikmati tdo yg hebat sperti sy.

3.apabila slot adamaya dan nur kasih tlh berjaya d bantai dlm mase satu hari. sudah semestinya kte mahu mrehatkan otak kite dgn game2 yg ckup santai.sperti solitaire, freecell dan minesweeper. (utk mreka2 yg x install ape2 game lagi dlm pc)

4. karaoke d kbox yg hanya berada sederet dgn rumah sy sudah pasti amat dicemburui kpd mreka2 yg masih punye exam pd keesokan hari.

5. jalan2 cari makan juga akn mmbuatkan mreka tebakar. slalunye mrka ni akn pening memikirkan strategy2 blajar yg perlu diatur dgn rapi. maka mreka2 ini tidak punya masa utk menikmati mkanan yg enak2 terutama d tmpat2 yg jauh2.

6.bersosial. aktiviti ini jugak akn mnimbulkan prasaan tak puas hati kpd member2 yg ade exam. tmbh2 pulak jika kte ajk mreka g tmpt yg juh2. suda pasti ini akn mengundang kerusi ataupun meja kepada anda.

maka dgn itu, mereka2 yg tak hbis exam lagi ni slamat bjuang lah ye. akhir kate, gud luk kpd smua. smoga kte clear paper dn dpr result cun mlecun. yeahhh2 =)


p/s: gara2 brodband mmbe wa lah wa punye niat nk bantai cte adamaya terbantut. demm!!


5.12 am
11 November 2010

5 comments:

ms. juliet said...

ini entry jahat! hahahaha.

inipaencomot said...

apesal laki suka tgk cite jambu NUR KASIH uh ?? argghhh aku xdapat terima hakikat ! tidakkk !
HAHAHA :P

rahmat said...

ms juliet: hahaha pdn muke

rahmat said...

inipaencomot: haha tu br nur kasih blum siri blogger boy lagi. haha

aleen aiden said...

hello.paper saye mula bln 12 nih.hu3 :P