Saturday, January 3, 2009

-The New Semester-

slepas bercuti panjang dan hidop sperti raja d rumah, sudah tiba mse utk ku mnyambung cita2 utk menjadi seorang penganalisis pelaburan yg bejaya.
ntahla. aku bknnye minat pun cos ni sbnrnye. Tp ak tdk punya pilihan. kalo nk diikutkan ak tdk punya cita2. aku pn x tau nk bwat pe.
mse lps spm dlu.. aku apply je memaner. org tua ku berhrp aku menjadi accoutant. so, aku pn apply la accountancy dan slebihnye yg berkaitan dgn bissness. Seingatku cos investment ni ku letak di penghujung pilihan. bile result kluar, tup tup dpt investment. terdetik di hati ini bhw mgkn investment ini adlh jodohku.
So.. aku pn lynkan ajer..
Nak dipendekkan crite, aku tlh berhempas pulas slame 5 semester, aku kini berada di semester yg terakhir. PART 6. damn. 1 semester je lg.. aku sgh truja. ak ign menggengam diploma. menjadi graduan. tp sblum tu ak ign score last sem ni. xde tp2 lg. ak misti. itulah azam aku.
doakan aku ye.
kalo x score pun, aku nk grad on time je.
smoga tuah berada di sisi aku..
insyaallah

3 comments:

syasya said...

wahhhh...
rahmat update blog...
gle ar...

aki™ said...

cemerkap ar lu..
dh ade blog sial!!!!
follow wa nye blog ek..

PHIRDOTE said...

jgn lupe smyang..maen kad je ko taat..cne ni dude.haha