Monday, June 14, 2010

-Intersesi kali ni-


7.ooam
15 Jun 2010


stelah skian lama, tetibe dtg satu sinar keinsafan tuk melunaskan nafkah separa batin kpd blog terchenta yang satu ketika penah menjadi peneman di kala waktu sangap, mereng, sutun, senteng, yontol, senget, perasaan lobak merah dn sebagainye.

Sepanjang peninggalan daku terhadap blog terchenta ni, byk bende yg tlh berlaku kepada sang pnulis dan juga terhadap mnusia2 skeliling dan x lupa juga kepada segerombolan kambing2 pak atan yang selalu dtg meragut rumput bertentangan dgn kediaman superhero terkenal yang x perlulah d mention kan nmenye d sini kan. haha

tujuan penulisan kali ini ta lain da x buka adlh utk menajamkan daya ketahanan bdn sang pnulis dan juga menguji thp kekentalan sang pembaca yang semakin tegar mengalihkan minat ke arah medium interaksi yang laen sperti formspring yang ak tdk punya akaun lagi.

semasa proses penulisan entry kali ni, mcm biasa ak akn memastikan semua penghuni rumah terdampar d perkarangan katil msg2. sebagai contoh encik remy yang sedang berbantal lengan sedang lena tdo bersebelahan sy. tdk lupa juga kpd koje leo yang baru shj memasuki mimpi tahap satu yang baru ketika td bersantap bersama sy hidangan mee sedap dan kari letop secara beregu. sdikit credit juga perlu dberikan kpd stiffler soffian kerana berjaya mengawal deria bau ketika tdo kerana gagal menghidu hidangan turun temurun yang menjadi santapan rutin ketika waktu2 puncak kelaparan ketika awl pagi.

yang plg dberikan perhatian sepatutnya adlh kepada housemate baru sy iaitu shah yang mempunyai satu nickname rahsia yang sgt menarik atau sesetengah pihak menggelarnye "P". beliau juga mempunyai hobi yang sgt cool dn juga boley mencapai thp legend. pujian perlu dberikan kpd pian, encik remy, koje dan juga ali yang berjaya mengesan kegiatan2 menarik shah. =) jgn mara ea shah nnti kne jual. haha

last skali ade lah kepada 3 ousemate baru jugak iaitu 3 bdk sportrek yang msg2 boley thn jugak peliknye. sorang kaki gentel, sorang lagi dbawah pengaruh dn sorang lagi ak rse berpotensi jadik pengkocok tegar satu hr nnti.


p/s: mcm2 hal la bdk2 rumah gua ni. hahaha.
lu orang jgn bantai ak lps bace entry ni dah la. haha


7.32am
15 Jun 2010

3 comments:

Raden Hairi said...

mne ci?lme hilang...ahahhaa...

Koje said...

pungkoq apa post ko nih....wahahahha

fndrocka said...

wahhh...tiba2 rindu uitm Perlis nun jauh di sana

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes